Texter

Vi ses vid den Gyllene TigernVi ses vid den Gyllene Tigern

Nina har allt; vännerna, den perfekta pojkvännen, det perfekta jobbet och inte minst den underbaraste utsikten över avenyn i hjärtat av Göteborg.

När Ninas till synes perfekta värld faller samman, inser hon att hon måste agera. Hennes flykt, ett ord hon själv inte vill använda sig av, tar sin början på ett nattåget från Göteborg. Med en avsaknad av en slutdestination så hamnar Nina i Berlin och sakta börjar hon ta sina första steg mot ett nytt liv. Vem är killen som delar hennes kupé och hur stor påverkan kommer hans ord egentligen ha? Vilka är det äldre paret? Kommer deras hemlighet hållas gömd eller kommer deras koppling till killen i kupén röjas? Kommer hon hitta det hon söker efter? Vet hon ens vad hon söker efter? Men framför allt vad är det hon egentligen förväntar sig att hitta vid Den Gyllene Tigern?

I Kristina M. Nilssons debutroman ”Vi ses vid den Gyllene Tigern” får vi följa Nina väg från en punkt i livet till en ny start. Längsmed vägen träffar hon människor som formar hennes väg framåt och gör hennes resa oförglömlig. Skall hon lyckas stänga dörren till det förgångna? Och skall hon lyckas ta de rätta kliven framåt?

Är detta en bok du skulle vilja läsa igenom?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: