Mitt första egna vernissage

Den 21 februari hade jag vernissage på galleriet Telling Stories i Sundbyberg. Det var väldigt trevligt och kul att se så många komma förbi. Jag fick ett foto sålt vilket känns väldigt spännande =) Utöver det så lyckades jag även övertyga mina föräldrar att komma förbi 😉 Utställningen kommer vara öppen ända till den 22 mars. Och som det er ut just nu så kommer jag ha min första signering där på lördag mellan 12-15. Återkommer med mer info =) vernissage_KristinamNilsson  

Publicerad av Kristina M. Nilsson

I am a photographer, poet and writing on my first novel. My first Photo exhibition was at the gallery Telling Stories in Sundbyberg, Stockholm. The theme of the exhibition, and also the poetry book that was published at the same time, was about coming closer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: