Mitt första egna vernissage

Den 21 februari hade jag vernissage på galleriet Telling Stories i Sundbyberg. Det var väldigt trevligt och kul att se så många komma förbi. Jag fick ett foto sålt vilket känns väldigt spännande =) Utöver det så lyckades jag även övertyga mina föräldrar att komma förbi 😉 Utställningen kommer vara öppen ända till den 22 mars. Och som det er ut just nu så kommer jag ha min första signering där på lördag mellan 12-15. Återkommer med mer info =) vernissage_KristinamNilsson  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s