Fotodiktboken har kommit

I höstas påbörjade jag mitt projekt att sätta ihop en fotodiktbok och nu har den äntligen kommit från tryckeriet. Det känns nästan lite overkligt, men jag är väldigt nöjd =) Boken innehåller 4o dikter och fotografier som jag skrivit och fotat under de senaste åren. Beställer du via formuläret nedan så får du den signerad 😉

http://goo.gl/forms/c5nFGKB21c

IMG_0315

Publicerad av Kristina M. Nilsson

I am a photographer, poet and writing on my first novel. My first Photo exhibition was at the gallery Telling Stories in Sundbyberg, Stockholm. The theme of the exhibition, and also the poetry book that was published at the same time, was about coming closer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: