Kom Närmare

Under hösten så har jag i samarbete med förlaget Megamanus utformat min fotodiktbok Kom Närmare. Det som skiljer denna diktbok från många andra diktböcker är närvaron av fotografier. Fotografier som fokuserar på detaljer, den verklighet som vi har runt om oss. Min förhoppning är att det skall bli lättare att uppskatta omgivningen. De ca 40 dikterna speglar mitt liv sedan jag kom tillbaka till Stockholm för tre år sedan.

Boken kommer tryckas i 100 exemplar och om du skulle vara intresserad så fyll gärna i länken nedan =)

http://goo.gl/formsdiktbok/oIVIMRwZCK

Publicerad av Kristina M. Nilsson

I am a photographer, poet and writing on my first novel. My first Photo exhibition was at the gallery Telling Stories in Sundbyberg, Stockholm. The theme of the exhibition, and also the poetry book that was published at the same time, was about coming closer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: